2013gre考试预测:4月gre阅读备考机经(4)

2013-03-28 10:57:00 2013gre考试gre机经

  6.3. The passage implies that if hive temperature had not returned to normal by the end of the

  study in question, a probable conclusion of the researchers would have been that

  (A) up-regulation of temperature is a preventative measure against chalkbrood

  (B) honeybees are incapable of purposely raising hive temperatures

  (C) A. apis cannot be completely eradicated throughup-regulation of temperature along

  (D) honeybee larvae have a mechanism to alert adult honeybees to the presenceof A. apis

  (E) honeybee larvae may benefit from increased hive temperature even when there is no A.

  apis present

  9

  6.4. According to the passage, which of the following is true of chalk brood infection among

  honeybee larvae?

  (A) Larvae in small colonies are more likely to pass the infection to adult honeybees than are

  larvae in large ones.

  (B) Infection with chalk brood induces larvae to raise their hive’s temperature.

  (C) The infection is more likely to affect larvae in winter than in spring.

  (D) Larvae fail to develop symptoms of the disease when their brood –comb temperature

  remains within the normal range.

  (E) Infected larvae exhibit visible symptoms of disease for a significant time before death.

  答案:ACED

分享
qqQQ
qzoneQQ空间
weibo微博
《2013gre考试预测:4月gre阅读备考机经(4).doc》
将本文的Word文档下载,方便收藏和打印
下载文档

热门关注

热门问答

付费下载
付费后无需验证码即可下载
限时特价:4.99元/篇 原价10元
微信支付

免费下载仅需3秒

1、微信搜索“月亮说故事点击复制

2、进入公众号免费获取验证码

3、输入验证码确认 即可复制

4、已关注用户回复“复制”即可获取验证码

微信支付中,请勿关闭窗口
微信支付中,请勿关闭窗口
×
温馨提示
支付成功,请下载文档
咨询客服
×
常见问题
  • 1、支付成功后,为何无法下载文档?
    付费后下载不了,请核对下微信账单信息,确保付费成功;已付费成功了还是下载不了,有可能是浏览器兼容性问题。
  • 2、付费后能否更换浏览器或者清理浏览器缓存后下载?
    更换浏览器或者清理浏览器缓存会导致下载不成功,请不要更换浏览器和清理浏览器缓存。
  • 3、如何联系客服?
    如已按照上面所说方法进行操作,还是无法复制文章,请及时联系客服解决。客服微信:ADlx86
    添加时请备注“文档下载”,客服在线时间为周一至周五9:00-12:30 14:00-18:30 周六9:00-12:30

  6.3. The passage implies that if hive temperature had not returned to normal by the end of the

  study in question, a probable conclusion of the researchers would have been that

  (A) up-regulation of temperature is a preventative measure against chalkbrood

  (B) honeybees are incapable of purposely raising hive temperatures

  (C) A. apis cannot be completely eradicated throughup-regulation of temperature along

  (D) honeybee larvae have a mechanism to alert adult honeybees to the presenceof A. apis

  (E) honeybee larvae may benefit from increased hive temperature even when there is no A.

  apis present

  9

  6.4. According to the passage, which of the following is true of chalk brood infection among

  honeybee larvae?

  (A) Larvae in small colonies are more likely to pass the infection to adult honeybees than are

  larvae in large ones.

  (B) Infection with chalk brood induces larvae to raise their hive’s temperature.

  (C) The infection is more likely to affect larvae in winter than in spring.

  (D) Larvae fail to develop symptoms of the disease when their brood –comb temperature

  remains within the normal range.

  (E) Infected larvae exhibit visible symptoms of disease for a significant time before death.

  答案:ACED

一键复制全文