新gre语文难度增加,逻辑阅读练习是法门(一)

2011-08-19 14:57:25 新gre逻辑阅读练习

  参加了首场新版gre考试的考生都觉得语文部分的题难了,这主要是由于新gre逻辑阅读部分的内容考生还是有点不习惯,或是没有准备充足。那么,接下来的几天,小编将整理一些新gre逻辑阅读的练习题,希望考生能从平日的练习中总结规律,找到解题技巧。

  A person who agrees to serve as mediator between two warring factions at the request of both abandons by so agreeing the right to take sides later. To take sides at a later point would be to suggest that the earlier presumptive impartiality was a sham.
  The passage above emphasizes which of the following points about mediators?
  (A) They should try to form no opinions of their own about any issue that is related to the dispute.
  (B) They should not agree to serve unless they are committed to maintaining a stance of impartiality.
  (C) They should not agree to serve unless they are equally acceptable to all parties to a dispute.
  (D) They should feel free to take sides in the dispute right from the start, provided that they make their biases publicly known.
  (E) They should reserve the right to abandon their impartiality so as not to be open to the charge of having been deceitful.
  Explanationwww.233.com考试就上考试大
  By pointing out the consequences of abandoning impartiality, the paragraph points out the importance for mediators of maintaining impartiality at all times. This is the point made in Choice B, which is therefore the correct answer. Choice A is incorrect, because it goes further than anything asserted in the passage. The passage does not rule out the possibility that one can have an opinion about issues related to a dispute without taking sides in the actual dispute. Choice C is incorrect because it is a presupposition on which the passage is based rather than the point of the passage; that is, the fact that the mediator is acceptable to both parties is a given, since they both ask the mediator to serve. Choices D and E are both inconsistent with the main point of the passage, the importance of impartiality at all times, so both are incorrect.

  对于新gre逻辑阅读,考生除了采取题海战术,其实更应该做的就是总结。如果能从平日的练习中找到解新gre逻辑阅读题的思路,那么,要比采取题海战术更好。


分享
qqQQ
qzoneQQ空间
weibo微博
《新gre语文难度增加,逻辑阅读练习是法门(一).doc》
将本文的Word文档下载,方便收藏和打印
下载文档

热门关注

热门问答

付费下载
付费后无需验证码即可下载
限时特价:4.99元/篇 原价10元
微信支付

免费下载仅需3秒

1、微信搜索“月亮说故事点击复制

2、进入公众号免费获取验证码

3、输入验证码确认 即可复制

4、已关注用户回复“复制”即可获取验证码

微信支付中,请勿关闭窗口
微信支付中,请勿关闭窗口
×
温馨提示
支付成功,请下载文档
咨询客服
×
常见问题
  • 1、支付成功后,为何无法下载文档?
    付费后下载不了,请核对下微信账单信息,确保付费成功;已付费成功了还是下载不了,有可能是浏览器兼容性问题。
  • 2、付费后能否更换浏览器或者清理浏览器缓存后下载?
    更换浏览器或者清理浏览器缓存会导致下载不成功,请不要更换浏览器和清理浏览器缓存。
  • 3、如何联系客服?
    如已按照上面所说方法进行操作,还是无法复制文章,请及时联系客服解决。客服微信:ADlx86
    添加时请备注“文档下载”,客服在线时间为周一至周五9:00-12:30 14:00-18:30 周六9:00-12:30

  参加了首场新版gre考试的考生都觉得语文部分的题难了,这主要是由于新gre逻辑阅读部分的内容考生还是有点不习惯,或是没有准备充足。那么,接下来的几天,小编将整理一些新gre逻辑阅读的练习题,希望考生能从平日的练习中总结规律,找到解题技巧。

  A person who agrees to serve as mediator between two warring factions at the request of both abandons by so agreeing the right to take sides later. To take sides at a later point would be to suggest that the earlier presumptive impartiality was a sham.
  The passage above emphasizes which of the following points about mediators?
  (A) They should try to form no opinions of their own about any issue that is related to the dispute.
  (B) They should not agree to serve unless they are committed to maintaining a stance of impartiality.
  (C) They should not agree to serve unless they are equally acceptable to all parties to a dispute.
  (D) They should feel free to take sides in the dispute right from the start, provided that they make their biases publicly known.
  (E) They should reserve the right to abandon their impartiality so as not to be open to the charge of having been deceitful.
  Explanationwww.233.com考试就上考试大
  By pointing out the consequences of abandoning impartiality, the paragraph points out the importance for mediators of maintaining impartiality at all times. This is the point made in Choice B, which is therefore the correct answer. Choice A is incorrect, because it goes further than anything asserted in the passage. The passage does not rule out the possibility that one can have an opinion about issues related to a dispute without taking sides in the actual dispute. Choice C is incorrect because it is a presupposition on which the passage is based rather than the point of the passage; that is, the fact that the mediator is acceptable to both parties is a given, since they both ask the mediator to serve. Choices D and E are both inconsistent with the main point of the passage, the importance of impartiality at all times, so both are incorrect.

  对于新gre逻辑阅读,考生除了采取题海战术,其实更应该做的就是总结。如果能从平日的练习中找到解新gre逻辑阅读题的思路,那么,要比采取题海战术更好。


一键复制全文