新GRE阅读真题中短篇阅读

  GRE高分不是一蹴而就的,同学们在备考GRE时要多多查阅资料,出国留学网GRE栏目为大家提供新GRE阅读真题中短篇阅读,希望对大家备考GRE有所帮助哦!

  新GRE阅读真题中短篇阅读

  一、The finding that there were rock-melting temperatures on asteroids for sustained periods is puzzling: asteroids’ heat source is unknown, and unlike planet-sized bodies, such small bodies quickly dissipate heat. Rubin suggests that asteroids’ heat could have derived from collisions between asteroids. Skeptics have argued that a single impact would raise an asteroid’s overall temperature very little and that asteroids would cool too quickly between impacts to accumulate much heat. However, these objections assumed that asteroids are dense, solid bodies. A recent discovery that asteroids are highly porous makes Rubin’s hypothesis more plausible. When solid bodies collide, much debris is ejected, dissipating energy. Impacts on porous bodies generate less debris, so more energy goes into producing heat. Heat could be retained as debris fall back into impact craters, creating an insulating blanket.

  1. The passage suggests that one factor that has made it difficult to account for the temperatures once reached by asteroids is

  A. a miscalculation of the frequency of asteroid collisions

  B. a misconception about asteroids’ density

  C. a mistaken assumption about what the heat source of the asteroids was

  D. an underestimation of the rate at which small bodies lose heat

  E. an erroneous view of how asteroids were formed

  Consider each of the choices separately and select all that apply.

  2. It can be inferred from the passage that Rubin disagrees with skeptics mentioned in the passage about which of the following?

  A. Whether porous bodies generate less debris when struck than do solid bodies

  B. The temperatures asteroids would have to reach for their rocks to have melted

  C. The likely effect of impacts on asteroids’ temperatures

  答案:B C

  二、Benjamin Franklin is portrayed in American history as the quintessential self-made man. In “Self-reliance”, Emerson asks, “Where is the master who could have instructed Franklin...?” In fact, Franklin took instruction widely, and his scientific work was highly collaborative. Friends in England sent equipment needed for his electrical experiments, others, in Philadelphia, helped him set up his workshop there. Philip Syng constructed a device for generating electrical charges, while Tomas Hopkinson demonstrated the potential of pointed conductors. Franklin, in addition to being the group’s theoretician, wrote and published its results. His fame as an individual researcher is partly a consequence of the shorthand by which when one person writes about a group’s discoveries, history sometimes grants singular credit for collective effort.

  1. Which of the following best describes the function of the highlighted sentence?

  A. It states a viewpoint about Franklin with which the author disagrees.

  B. It introduces new evidence about Franklin’s role in the collaborative process.

  C. It explains Franklin’s reputation in terms of a broad scholarly phenomenon.

  D. It emphasizes the extent to which Franklin relied on others in his workshop.

  E. It describes Franklin’s approach to writing scientific results.

  2. Emerson is mentioned in the passage primarily to

  A. Identify the origin of a particular understanding of Franklin

  B. Elaborate on a view of Franklin that the author takes issue with

  C. Point to a controversial claim about Franklin’s historical legacy

  D. Introduce the question of who Franklin’s main scientific influences were

  E. Suggests that Franklin was resistant to collaboration with other scientists

  答案:C B

  GRE阅读栏目推荐:

  GRE经济类双语阅读精选

  GRE双语阅读之德国实施割礼须征求孩子意见

  新GRE阅读长难句中英互译精选

  解析GRE阅读的主题层面和细节层面

分享
qqQQ
qzoneQQ空间
weibo微博
《新GRE阅读真题中短篇阅读.doc》
将本文的Word文档下载,方便收藏和打印
下载文档

热门关注

热门问答

付费下载
付费后无需验证码即可下载
限时特价:4.99元/篇 原价10元
微信支付

免费下载仅需3秒

1、微信搜索“月亮说故事点击复制

2、进入公众号免费获取验证码

3、输入验证码确认 即可复制

4、已关注用户回复“复制”即可获取验证码

微信支付中,请勿关闭窗口
微信支付中,请勿关闭窗口
×
温馨提示
支付成功,请下载文档
咨询客服
×
常见问题
  • 1、支付成功后,为何无法下载文档?
    付费后下载不了,请核对下微信账单信息,确保付费成功;已付费成功了还是下载不了,有可能是浏览器兼容性问题。
  • 2、付费后能否更换浏览器或者清理浏览器缓存后下载?
    更换浏览器或者清理浏览器缓存会导致下载不成功,请不要更换浏览器和清理浏览器缓存。
  • 3、如何联系客服?
    如已按照上面所说方法进行操作,还是无法复制文章,请及时联系客服解决。客服微信:ADlx86
    添加时请备注“文档下载”,客服在线时间为周一至周五9:00-12:30 14:00-18:30 周六9:00-12:30

  GRE高分不是一蹴而就的,同学们在备考GRE时要多多查阅资料,出国留学网GRE栏目为大家提供新GRE阅读真题中短篇阅读,希望对大家备考GRE有所帮助哦!

  新GRE阅读真题中短篇阅读

  一、The finding that there were rock-melting temperatures on asteroids for sustained periods is puzzling: asteroids’ heat source is unknown, and unlike planet-sized bodies, such small bodies quickly dissipate heat. Rubin suggests that asteroids’ heat could have derived from collisions between asteroids. Skeptics have argued that a single impact would raise an asteroid’s overall temperature very little and that asteroids would cool too quickly between impacts to accumulate much heat. However, these objections assumed that asteroids are dense, solid bodies. A recent discovery that asteroids are highly porous makes Rubin’s hypothesis more plausible. When solid bodies collide, much debris is ejected, dissipating energy. Impacts on porous bodies generate less debris, so more energy goes into producing heat. Heat could be retained as debris fall back into impact craters, creating an insulating blanket.

  1. The passage suggests that one factor that has made it difficult to account for the temperatures once reached by asteroids is

  A. a miscalculation of the frequency of asteroid collisions

  B. a misconception about asteroids’ density

  C. a mistaken assumption about what the heat source of the asteroids was

  D. an underestimation of the rate at which small bodies lose heat

  E. an erroneous view of how asteroids were formed

  Consider each of the choices separately and select all that apply.

  2. It can be inferred from the passage that Rubin disagrees with skeptics mentioned in the passage about which of the following?

  A. Whether porous bodies generate less debris when struck than do solid bodies

  B. The temperatures asteroids would have to reach for their rocks to have melted

  C. The likely effect of impacts on asteroids’ temperatures

  答案:B C

  二、Benjamin Franklin is portrayed in American history as the quintessential self-made man. In “Self-reliance”, Emerson asks, “Where is the master who could have instructed Franklin...?” In fact, Franklin took instruction widely, and his scientific work was highly collaborative. Friends in England sent equipment needed for his electrical experiments, others, in Philadelphia, helped him set up his workshop there. Philip Syng constructed a device for generating electrical charges, while Tomas Hopkinson demonstrated the potential of pointed conductors. Franklin, in addition to being the group’s theoretician, wrote and published its results. His fame as an individual researcher is partly a consequence of the shorthand by which when one person writes about a group’s discoveries, history sometimes grants singular credit for collective effort.

  1. Which of the following best describes the function of the highlighted sentence?

  A. It states a viewpoint about Franklin with which the author disagrees.

  B. It introduces new evidence about Franklin’s role in the collaborative process.

  C. It explains Franklin’s reputation in terms of a broad scholarly phenomenon.

  D. It emphasizes the extent to which Franklin relied on others in his workshop.

  E. It describes Franklin’s approach to writing scientific results.

  2. Emerson is mentioned in the passage primarily to

  A. Identify the origin of a particular understanding of Franklin

  B. Elaborate on a view of Franklin that the author takes issue with

  C. Point to a controversial claim about Franklin’s historical legacy

  D. Introduce the question of who Franklin’s main scientific influences were

  E. Suggests that Franklin was resistant to collaboration with other scientists

  答案:C B

  GRE阅读栏目推荐:

  GRE经济类双语阅读精选

  GRE双语阅读之德国实施割礼须征求孩子意见

  新GRE阅读长难句中英互译精选

  解析GRE阅读的主题层面和细节层面

一键复制全文